Nu een begrafenis? Je kunt ons nu bellen: 088 – 848 82 27 24/7 Online

Over ons

Budgetbegrafenis.nl is een initiatief van Amstel uitvaarten

Jij houdt de regie

Dat je de regie over de uitvaart houdt, is voor ons vanzelfsprekend. Wil je de afscheidsbijeenkomst ergens anders dan in de aula van het crematorium of de begraafplaats laten plaatsvinden? (Stamcafé, kantine sportvereniging, buurthuis, werkplaats, klaslokaal of kerkgebouw.)

Wil je de overledene zelf verzorgen en thuis opbaren? De rouwkaarten zelf ontwerpen, printen en versturen? Jij bepaalt wat je door ons laat regelen en wat niet.
Of wil je juist wél alles aan ons overlaten? Ook dat kan.

Betrouwbaar en transparant

Je wordt bijgestaan door uitvaartbegeleiders met veel ervaring, die met je meedenken en zorgen dat er niets vergeten wordt. Je ontvangt achteraf een transparante rekening waarop elk onderdeel dat wij voor je geregeld hebben vermeld staat met het daarbij behorende tarief. Het resultaat is een goed geregelde uitvaart, geheel naar je wensen vormgegeven en voor een eerlijke prijs.

De mensen achter Budgetbegrafenis.nl

Initiafnemers van Budgetbegrafenis.nl is het ondernemerskoppel Peter en Viktoriya van Schaik.

Peter van Schaik is al sinds 1996 actief in de uitvaartbranche. "Sinds die tijd is de uitvaartbranche er veel veranderd. Mensen willen niet langer klakkeloos duizenden euro's betalen voor een nette begrafenis. En gelukkig hoeft dat bij ons ook niet. Door scherpe afspraken met onze leveranciers kunnen we top kwaliteit leveren voor veel lagere tarieven. Daarnaast houden we onze eigen kosten goed in de hand. Het resultaat is een veel lagere prijs voor u als nabestaande."

Viktoriya van Schaik benadrukt dat een budget begrafenis niets onder doet voor een reguliere, veel duurdere begrafenis. "De term 'budget' slaat alleen op onze veel lagere prijs, niet op onze dienstverlening. We streven altijd naar de best mogelijke uitvaart voor ieder budget."


Maak kennis met onze medewerkers

Peter van Schaik

 

Juanita Konijn

 

Sjaak Sijm

 

Joanne Trompert

 

Onze bedrijfsgegevens

Telefoonnummers

Overlijdensmeldingen:
088 84 88 227 (dag en nacht)

Overige vragen:
06-48 97 4500

Bezoekadres

Domselaerstraat 112
1093 MA Amsterdam

Bezoek slechts op afspraak. We komen graag naar je toe.

Postadres

Postbus 93556
1090 EB Amsterdam

Overige gegevens

KVK: 68446047
Bank: NL73 KNAB 0256 2362 16