Nu een begrafenis? Je kunt ons nu bellen: 088 – 848 82 27 24/7 Online

Beoordelingen

"Ik was erg onder de indruk van de mooie locatie voor kleine gezelschappen en de zorgvuldige begeleiding van Amstel uitvaarten. Dit alles heeft geleid tot een bijzondere uitvaart."

5

"Ik had van tevoren geinformeerd bij budgetbegrafenis en werd zeer keurig te woord gestaan. Toen het moment zover was dat mijn partner overleed wist ik precies wat te doen. Dat gaf rust. En alles was keurig verzorgd. Er is ook niet een ding fout gegaan. Dus mijn complimenten. Ook verdere familieleden waren onder de indruk. Met vriendelijk groet Mw Schunselaar"

5

"Beste Peter, Bij deze wil ik aangeven dat alles netjes is verlopen en met hulp van jullie prima is uitgevoerd. De afspreken zoals gemaakt zijn prima uitgevoerd en wij zijn bijzonder blij met de gang van zaken omtrent de begrafenis. Patrick"

5

""Amstel Uitvaarten, in de persoon van Peter van Schaik, heeft van af het eerste moment dat ik met hen belde, goed geholpen. Duidelijk en rustig de gang van zaken uitgelegd, alle wensen over de begrafenis doorgesproken en alle mogelijkheden naast elkaar gelegd. Direct informatie opgevraagd bij de begraafplaats van de eerste keuze,mij op de hoogte gesteld en geholpen om tot een besluit te komen. Vriendelijke en kundige mensen die de overledene op kwamen halen,attent naar mij toe. De begrafenis zelf verliep helemaal zoals afgesproken, rustig, vakkundig en met aandacht. Ook een wat ingewikkelde wens van mij,werd moeiteloos ingewilligd. Waardoor ik mij beter voelde. Alle aanwezigen vonden het een mooie en bijzondere begrafenis. De offerte klopte precies. Geen na of bijbetaling achteraf. Kortom,heel tevreden over, vooral, de bejegening en de dienstverlening van Amstel Uitvaarten"."

5

"Amstel uitvaarten, in het bijzonder Peter van Schaik, heeft op doeltreffende wijze de mogelijkheid van herbegraven van mijn ouders uitgezocht en geregeld. Wij hebben dit hele proces samen in goed overleg doorlopen. Hierdoor hebben wij ze nu een definitieve rustplaats kunnen geven in ons familiegraf. Onze hartelijke dank hiervoor. Rob."

5

"Omdat mijn moeder al behoorlijk op leeftijd was kon ik mij ruim van te voren oriƫnteren op het hoe en wat van haar (budget) begrafenis. Peter nam toen al ruim de tijd, gaf telefonisch adviezen en tips, en dat verschillende keren. Toen kwam daar het moment dat moeder overleed. Door de corona protocollen konden helaas dingen niet gaan zoals wij het als familie hadden gewenst, maar desondanks werd het een ontzettend mooi, respectvol afscheid. Moeder had het niet mooier kunnen wensen. Wij, de kinderen en kleinkinderen, hebben een heel goede, warme herinnering aan deze toch ook trieste dag. Dus ook namens de hele familie wil ik hier Peter en zijn personeel van harte danken voor de steun, het flexibel aanpassen van de wensen en mogelijkheden en voor de prachtige uitvaart die wij mochten hebben."

5

"Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Amstel Uitvaarten toen onze vader plotseling overleed. We hadden nog nooit een begrafenis hoeven regelen en er komt echt heel veel op je af. Dus het was echt heel fijn om mensen om je heen te hebben te hebben die overal verstand van hebben, zaken voor je regelen/bellen en mee denken ook over je budget. Bedankt voor alles! Groet,"

5

Budgetbegrafenis en Top Uitvaarten zijn handelsnamen van Amstel Uitvaarten.